divendres, 8 de març del 2013

Les pomes de l'Emili a la Fira Orígens d'Olot

El passat 10 i 11 de novembre es va celebrar a Olot la Fira Orígens, Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat, la qual és un esdeveniment en el que els productors i els productes amb distintiu d’origen són els principals protagonistes. Es tracta d'una fira dinàmica i participativa on el visitant pot aprendre dels tallers que fan reconeguts professionals, tastar els productes que ofereixen els expositors o comprar directament al productor.
Dins les activitats de l'aula de cuina de la Fira, Víctor Trochi, xef del Restaurant les Magnòlies d'Arbúcies, va presentar "Tots els sabors de la poma a la cuina dolça". En aquest taller, l'Emili, va col.laborar aportant una petita mostra de les varietats de pomes recuperades en el seu pomari de salvaguarda. Podeu trobar en el següent enllaç la resenya que va fer en Víctor en el blog del Restaurant les Magnòlies: http://www.lesmagnolies.com/blog/?p=402.


Per altra banda, també vull destacar el comentari que va fer d'aquest taller el crític gastronòmic Philippe Regol en el seu blog, del qual també us adjunto l'enllaç: OBSERVACION GASTRONOMICA 2


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada